SA ,,Fabrica de unt din Florești’’ propune consumatorilor doua noi produse de brânzeturi semitari ,,Edam’’ și ,,Gouda’’.

No comments exist

  Paralel cu cunoscutele și solicitatele la justa lor valoare brânzeturi tari: „De Posehonie’’ ; ,,De Olanda’’; ,,Rossiiskii’’, SA ,,Fabrica de unt din Florești’’ propune consumatorilor doua noi denumiri de brânzeturi semitari ,,Edam’’ și ,,Gouda’’ care sînt lideri incontestabili pe piața mondiala.
  Fabricate din lapte natural de calitate, prin maturare clasică, ușor asimilate de organismul uman, cu o consistență densă, plastică, omogenă, de o culoare alb - gălbuie si un gust plăcut caracteristic brânzeturilor slab acid-lactice, puțin sărat.
  Brânzeturile sînt ușor transportabile, pot fi păstrate timp îndelungat la temperatura de 0 ÷ +4 °C și sînt puțin predispuse alterării. Unica schimbare - pe parcurs devin mai dense.
  Brânzeturile ,,Edam’’ si ,,Gouda’’ sînt servite la ceai si cafea, la prepararea cârnii, pizzei, legumelor, ca ingredient pentru tartine, a salatei și sosurilor; brânzeturile se combina armonios cu vinul și fructele, se folosește ca umplutură la diverse copturi.
  Brânzeturile conțin grăsimi lactice, proteine ușor asimilabile, aminoacizi esențiali (lizina, metionina s.a.), microelemente, calciu, fosfor, magneziu, kaliu, vitamine (A, D, E, C, grupa B s.a.).
  Au un efect benefic asupra vederii, pielii, sistemului osos, îmbunătățește activitatea sistemului nervos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *